Remodelare corporala

Remodelarea corporala consta in transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului prin anumite proceduri si tehnici estetice si medicale noninvazive sau minim invazive. Concret, prin aceste proceduri este eliminat tesutul adipos, iar celulita este diminuata; in acelasi timp, se urmareste tonificarea pielii si a muschilor.

Tratamentele de remodelare corporala pot fi urmate de persoane de toate varstele, atat femei, cat si barbati, si trebuie efectuate intotdeauna doar de medici specialisti.

Metode

  • Tratament anticelulitic cu Dermocell
  • Electrostimulare
  • Impachetari cu crema termosudatie in tunel

Electrostimularea

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.Va  asteptam la Salon Bela Popescu din Pitesti.

Tratament Dermocell

Tratamentul de endermologie cu Dermocell este o terapie cu puternic efect anticelulitic, constand in utilizarea unei tehnici de masaj transdermic mecanizat, cu vacuum.

Acesta face parte din ultima generatie de echipamente profesionale de estetica ce se angajeaza sa raspunda cu eficienta uneia dintre cele mai pretentioase cereri in domeniu: tratarea eficienta a celulitei chiar si in stadiile ei cele mai avansate.

Impachetari in tunel

Impachetari cu crema termosudatie in tunel. Aceasta procedura este recomandata persoanelor supraponderale, care nu se afla intr-un grad avansat de celulita, care au retentie de apa si sufera de picioare umflate.
Termosudatia este un tratament eficient pentru pierderea in volum si eliminarea excesului de apa din tesuturi. Este o crema imbogatita cu un element natural lipo-reductor cum este extractul de mesteacan. Formula sa este imbogatita cu o derivata a vitaminii E, extracte de iedera si castane, cu o puternica eficienta impotriva retentiei de apa, imbunatateste tonusul tesuturilor.