Despre Noi

Bela Popescu

Povestea Noastra Incepe

Numarul de telefon pe care nu il vrei pierdut din agenda ta si pe care il recomanzi cu incredere la fiecare discutie. Suntem mereu aproape de tine atat ca locatie cat si ca servicii si program.Locatia noastra este in Pitesti, strada Unirii, numarul 11, aici profesionalismul se imbina cu pasiunea intr-un cadru relaxat, prietenesc si dedicat.

Calitatea Serviciilor

Spatiul aerisit iti ofera intimitatea de care ai nevoie, programul de luni pana duminica iti confera lejeritate in programare si entuziasmul cu care te intampinam vine sa completeze tabloul perfect al unui salon de infrumusetare.

Serviciile complete de la masaj la cosmetica, de la manichiura la remodelare , de la pedichiura la vopsit, coafat, tuns si tratamente de par, se fac cu produse profesionale, puse, combinate si folosite cu indamanare si pricepere de catre o echipa tanara si creativa de stilisti, majoritatea traineri de top.

Calitatea Serviciilor

Ne intampinam clientele cu un personal bine calificat si cu produse de top. Si nu in ultimul rans curatenia si dezinfectarea ustensilelor si a spatiilor de lucru este un aspect foarte important pentru noi.

Experienta Acumulata

Personal Specializat

Fidelizarea Clientilor

Ambient Modern

Produse de top

Recomandarea Clientilor

Programul Nostru

Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 07:00 - 17:00

Duminica: Doar programari