Academia BELA POPESCU este infiintata in anul 2016 si este unul dintre cei mai importanti furnizori de formare profesionala din zona de sud a Romaniei care a format numerosi profesionisti din industria BEAUTY si ofera cursuri de specializare si formare profesionala cu uramtoarele specializari : COAFOR, MANICHIURA-PEDICHIURA, COSMETICA SI MAKE-UP PROFESIONAL sub indrumarea atenta a celor mai apeciati traineri: BELA POPESCU, MIHAELA TABACARU, VERONICA JANTEMIR, ROZE ADRIANA.

Cursurile sunt autorizate de ANC, Ministerul Invatamantului si al Muncii si sunt recunoscute in tara si in Uniunea Europeana. Cursurile se desfasoara in sali ultramoderne, dotate corespunzator fiecarui domeniu de activitate, utilate cu produse si ustensile profesionale. Cursantii sunt indrumati de traineri cu multi ani de experienta, care se implica total in formarea acestora:

BELA POPESCU – 23 ani de experienta in hairstyling

ROZE ADRIANA- 8 ani de experienta in make -up profesional

MIHAELA TABACARU- 23 ani de experienta in cosmetica

VERONICA JANTEMIR-  11 ani de experienta in manichiura/pedichiura

Cei mai buni absolventi ai cursurilor beneficiaza de recomandari pentru angajare la cele mai bune saloane de beauty. Rata de angajare in urma cursurilor depaseste 95%

  • Address Str. Unirii, Nr.11, Pitesti, Arges
  • Phone +40 744 800 854