Tratament cu cheratina

Acest tratament se preteaza persoanelor cu un par uscat si deteriorat si persoanelor care isi doresc un par sanatos, drept si stralucitor. Keratina este o substanta naturala reparatorie care se regaseste in aproximativ 88% din parul nostru.

Penetreaza in firul de par, reface daunele interne si imbraca firul intr-o pelicula protectoare. Tratamentul aplicat termo-dinamic este activat cu ajutorul placii ceramice, se sigileaza keratina adanc in cuticulele parului şi se declanşeaza un proces de keratinizare care mentine hidratarea şi inhiba efectele umiditatatii, in timp ce netezeste şi consolideaza firul de par din interior spre exterior.

Extensii Tape-On

Extensiile Tape-on sunt cea mai buna modalitate de ati schimba radical look-ul, de a avea un par lung, bogat si matasos in doar cateva ore. Extensiile Tape-on sunt potrivite pentru orice tip de par si le poti pune pentru a adauga atat volum, cat si lungime parului tau. Se pot aplica pe par scurt, rar sau chiar subtire, fara a fi vizibile.
Aceste extensii sunt invizibile, flexibile si noninvazive, se pot aplica “la rece”.
Extensiile Tape-on se ataseaza cu ajutorul unei benzi adezive foarte rezistente la 3 milimetri de scalp. Banda adeziva este transparenta si deci discreta, firele de par din extensii aratand ca si cand ar creste din scalpul tau, pastrand astfel un aspect natural.

Tratament pentru par Kerastas

Pentru un păr deosebit, ai nevoie de un tratament de întreținere personalizat. Cosmeticele Kérastas combină talentul celor mai buni stiliști din lume, cu expertiza științifică de vârf. Această combinație de forțe unică generează preparate pentru îngrijirea părului cu totul excepționale. Produsele sunt caracterizate de ingrediente active super-concentrate, cu complexe moleculare sofisticate, o textură plăcută, un parfum fascinant și, nu în ultimul rând, un design elegant.

Produsele cosmetice pentru păr Kérastas satisfac cele mai exigente cerințe și, în plus, răsfață întotdeauna simțurile. Ca rezultat, coafatul de zi cu zi se transformă într-un moment extraordinar, numai al tău. Lasă-te în grija experților din echipa Salon Bela Popescu și bucură-te de finețea luxului parizian, de tehnologia revoluționară și de răsfățul personalizat, care-ți transformă părul ca prin minune.